top of page

Thu, 30 Mar

|

Noordwijkerhout

DACT Treasury Beurs

Op donderdag 30 en vrijdag 31 maart vindt de jaarlijkse DACT Treasury Beurs plaats. Het is een mooi moment om kennis te maken met vakgenoten en leveranciers. Orchard Finance is weer aanwezig!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
DACT Treasury Beurs

Time and Location

30 Mar, 04:00 – 31 Mar, 05:00

Noordwijkerhout, Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout, Netherlands

About the event

Op donderdag 30 en vrijdag 31 maart vindt de jaarlijkse DACT Treasury Beurs plaats in Noordwijkerhout. Het is een mooi moment om kennis te maken met vakgenoten en leveranciers. Tevens is er een uitgebreid programma. Denk aan vakinhoudelijke presentaties en product demo’s. Het is dé gelegenheid bij uitstek voor het ontdekken van de nieuwste trends en producten binnen het vakgebied.

Workshop in samenwerking met Ebusco

Dit jaar kunt u ons niet alleen vinden bij de Orchard Finance stand, maar presenteren we ook in samenwerking met Ebusco onze workshop: 

FAST TRACK TO TREASURY SUPPORTING EMISSION-FREE TRANSPORT OF PEOPLE

De workshop in samenwerking met Ebusco wordt gegeven op vrijdag 31 maart om 08:45 uur, tijdens de tweede beursdag. Meer informatie volgt. 

Kom je ook naar de DACT Treasury Beurs 2023?

Ga naar www.treasurybeurs.nl voor registratie. Wie weet zien we je daar en vertellen we je onder het genot van een smoothie van onze smoothiebar over onze seminars en meer.

Share this event

bottom of page