top of page

Thu, 09 Jun

|

Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, Denmark

Treasury 360° Nordic

Op donderdag 9 juni is het zover! Dan vindt het Treasury 360° Nordic event plaats. Hét event voor treasurers en Orchard Finance is aanwezig!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Treasury 360° Nordic

Time and Location

09 Jun 2022, 21:45 – 10 Jun 2022, 20:45

Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, Denmark

About the event

Normaliter vinden de Treasury 360° events jaarlijks verspreid plaats op vier locaties (Kopenhagen, Oslo, Stockholm en Helsinki). Dit jaar wordt er gekozen voor een groots event in Kopenhagen.

Wat kunt u verwachten?

Het event staat garant voor een rijke programmering met onder andere panels, casestudy’s en keynotes. Het wordt een dag met veel interactie en interessante informatie uit het vakgebied. Er is ook genoeg ruimte voor ontspanning. Denk aan een ontbijt en een diner.

Hightlight: in samenwerking met Vinted organiseren wij een case study Building an agile Treasury organisation for a unicorn! De aanvang is om 12:05 uur en is tevens online te volgen. Het wordt een interessante en leerzame sessie. 

Het Treasury 360° Nordic event is bij uitstek het moment om vakgenoten te ontmoeten en zo uw netwerk te vergroten in Scandinavië. Het wordt een dag vol inspiratie en waardevolle ontmoetingen. U vindt ons bij de Orchard Finance stand.

Kunt u niet fysiek aanwezig zijn bij het Treasury 360° Nordic event in Kopenhagen? Goed nieuws: het event is ook volledig digitaal te volgen.

Als treasurer kunt u kosteloos naar het event, inclusief hotelovernachting en diner indien gewenst. Om u aan te melden en het volledige programma te bekijken gaat u naar de website van Treasury 360° Nordic. Ook als u het event digitaal wilt volgen kunt u zich via Treasury 360° Nordic aanmelden.

We kijken er naar uit om nader kennis te maken en marktkennis te delen. Zien we u in Kopenhagen?

Share this event

bottom of page