top of page

Business Support Manager

Ga jij onze business commercieel en online naar het “next level” brengen?


Word jij enthousiast van veel autonomie, (persoonlijke) ontwikkeling, klantcontact en afwisseling in jouw werk? En heb je een neus voor commercie? Dan wordt deze functie misschien wel jouw volgende carrièrestap! Ter uitbreiding van onze Business Support functie zoeken wij per direct een representatieve en commercieel gedreven persoonlijkheid. Iemand die zelfstandig functioneert en een goed organisatorisch vermogen heeft, initiatief neemt en vindingrijk is. Accuratesse en betrouwbaarheid zijn van groot belang omdat je meerdere overzichten in ons CRM systeem bijhoudt. In totaal nemen de werkzaamheden 4 à 5 dagen in beslag. De functie kan ingevuld worden door een fulltimer of door twee parttimers (2 x 2.5 dag, gesplitst in Functiedeel I en Functiedeel II). Functieomschrijving

Business Support Manager voert werkzaamheden uit op het gebied van Commercie, Events, Online en Recruitment & Interim Management. Daarnaast treedt je in deze rol af en toe op als “backup” voor onze Office Manager.


Functiedeel I:

Commercie Van groot belang is dat je het leuk vindt om op allerlei manieren met onze klanten en relaties bezig te zijn. Dit varieert van telefonisch contact met klanten en relaties tot het initiëren en bewaken van campagnes. Deze werkzaamheden zullen ongeveer de helft van jouw tijd invullen.

 • Bijhouden en gebruiken CRM systeem om commerciële activiteiten te ondersteunen;

 • Benaderen van bestaande relaties om afspraken te maken voor onze consultants;

 • Verwerken van gespreksnotities in ons CRM systeem.

Events Orchard Finance organiseert zelf workshops en is ook regelmatig aanwezig op events die door derden worden gehouden. Hiervoor moet veel geregeld worden (boekingen, stand, programma, etc). Daarnaast organiseer je samen met onze consultants bijeenkomsten voor de Young Financials en ook sociale en inhoudelijke bijeenkomsten voor de medewerkers van Orchard Finance.


Functiedeel II:

Online Verzorgen online uitingen (website, Linkedin) in samenwerking met onze Online Marketeer. Nadenken en eventueel implementeren van alternatieve online kanalen die we nog niet gebruiken. Meten en optimaliseren van onze online effectiviteit.


Recruitment & Interim Management Dit betreft het actief op zoek gaan naar kandidaten als mogelijke medewerker of stagiair voor Orchard Finance maar ook het benaderen van interim professionals die zich aan Orchard willen verbinden.

 • Zoeken/bellen/benaderen van kandidaten;

 • Bijwerken kandidaten en verwerken gespreksnotities in de database;

Vereisten

 • Minimaal MBO of HBO werk- en denkniveau, commerciële opleiding en/of relevante werkervaring;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (gesproken/geschreven);

 • Beheersing Engelse taal (gesproken/geschreven) is een pré;

 • Ervaren gebruiker van MS Office: Word, Excel, PowerPoint en Outlook;

Wat bieden we?

 • Mogelijkheden om nieuwe skills te ontwikkelen die jou helpen in jouw verdere carrière, van communicatie en presentatie skills tot projectmanagement;

 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid/ eigenaarschap;

 • Een prettige werkomgeving ingericht op flexibiliteit tussen werk en privé;

 • Een salaris van rond de EUR 3000 per maand (voltijds);

 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget;

 • Een laptop en telefoon;

 • Standaard 25 vakantiedagen met de optie om extra dagen bij te kopen;

 • Een jong dynamisch team met regelmatig borrels en (sportieve) events.

Orchard Finance

Orchard Finance is een vooraanstaande, onafhankelijke Nederlandse adviesorganisatie op het gebied van Debt Advisory, Treasury en Staffing. Wij bieden advisering, projectmanagement en tijdelijke en permanente staffing diensten, toegesneden op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Onze focus is om samen verder te groeien. Dit is basis voor vele langjarige relaties met klanten en werknemers waarvan meerdere teruggaan tot aan de oprichting 20 jaar geleden.

Orchard Finance biedt de voordelen van een kleine en dynamische organisatie, waarin je samenwerkt met enthousiaste, hoogopgeleide professionals. Je krijgt veel verantwoordelijkheid met direct klantcontact, er is ruimte voor initiatief en je hebt directe impact op het resultaat.


Contact

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag via recruitment@orchardfinance.com en wie weet nodigen we je binnenkort uit bij ons op kantoor voor een kop koffie.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Liza Kooijman, HR medewerker of Alwin de Haas, Managing Partner op +31 (0) 346 - 29 07 40


bottom of page