• Orchard Finance

Vacature: (Senior) Consultant Leveraged Finance


Orchard Finance heeft een zeer sterke positie opgebouwd als financieringsadviseur van de grotere Nederlandse ondernemingen. Momenteel willen wij onze propositie versterken richting private equity fondsen, die een debt advisor zoeken voor de financiering van hun acquisities. Hierbij richten wij ons op de financiering van mid- en large caps, enterprise value vanaf circa EUR 50 miljoen. Wij zijn op zoek naar een sterke en gedreven kandidaat die de ambitie en het vermogen heeft om de praktijk verder te ontwikkelen in combinatie met de mogelijkheid om zorg te dragen voor de uitvoering van meerdere projecten tegelijk. De positie biedt een hoge mate van zelfstandigheid en ontwikkelingsperspectief richting de toekomst.


VERANTWOORDELIJKHEDEN

De (Senior) Consultant Leveraged Finance is verantwoordelijk voor:

Het adviseren en begeleiden van private equity fondsen of target management teams bij de financiering van overnamesHet volledige proces en de aansturing van het team, van analyse, modellering, informatiememorandum en onderhandeling tot en met de documentatieHet adviseren over financieringsalternatieven en structureringHet onderhouden van relaties met private equity fondsen en het genereren van leads en mandatenHet actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van onze financieringspraktijk en het verder uitbouwen van het team.


VEREISTEN

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die zich onderscheidt door:

5 tot 10 jaar ervaring in corporate finance of banking, waarvan tenminste de laatste 3 jaar in leverage finance van mid- of large capsEen netwerk waarop kan worden voortgebouwd bij o.a. private equity fondsen, financiers (bancair en niet-bancair), juristen en overige adviseursEen afgeronde universitaire opleidingAnalytisch en cijfermatig georiënteerdZeer sterke communicatieve- en presentatievaardigheden (Nederlands en Engels)Onafhankelijkheid, ‘self starter’ en ondernemersgeest. Je werkt gestructureerd en bent vasthoudendCommerciële vaardighedenAantoonbaar kunnen werken in- en het leiden van een klein projectteamToegewijd om aan onze klanten kwalitatief hoogwaardig advies te geven.


OVER ORCHARD FINANCE

Orchard Finance is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op vraagstukken op het gebied van Finance en Treasury. We zijn volledig onafhankelijke financiële professionals sinds onze oprichting in 2003. Orchard Finance ondersteunt organisaties met consultancy, project management, staffing en trainingen. Onze professionals hebben een langjarige reputatie opgebouwd gebaseerd op onze operationele en projectmatige ervaringen binnen bancaire, corporate finance en treasury management & control omgevingen. Orchard Finance biedt de voordelen van een kleine en dynamische organisatie, waarin je samenwerkt met enthousiaste, hoog opgeleide professionals. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid met direct klantcontact, ruimte voor initiatief en directe impact op het resultaat.


CONTACT

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Rolf Michon, Director Finance. Telefoon: +31 (0) 346-29 07 40 Email: recruitment@orchardfinance.com